Om du vill till Bai Bang Vietnam, res med Travelbase

Om du reser vidare från Mongoliet till Vietnam och vill till Bai Bang. Det stora SIDA projektet på 80-talet så kan vi erbjuda dig bra möjligheter att komma dit. Genom våra erfarenheter och kontakter ordnar vi resan åt dig. www.travelbase.org

UB Guesthouse, Mongoliet

När man reser som backpacker till Ulan Batar i Mongoliet är det, eller man upplever det som svårt skaffa natthärbärge. Vår erfarenhet av UB Guesthouse är väldigt positiv. Trots att försöta intrycket var av delade meningar. Man bor centralt, tryggt och säkert. Det är enkelt, väldigt enkelt men helt OK. Det är billigt och sen hänger det på var och en själv. Vi kom med tåget och for iväg på en utflykt. Dagen efter anlände vi till UB i Ulan Batar. Det kändes enkelt och tryggt. Det låg nära till det mesa, det var prisvärt. Vi delade en "tvåa" med fyra andra. Vi var preligerade att ha ett eget rum, ca 4 kvm och det var tillräckligt. Vi trivdes.

Res med TRAVELBASE i Vietnam

Nu har vi startat vår resebyrå med utflykter i Vietnam. Inhemsk engelsktalande guide med bra kunskap om landet och bra service. Vi kan dessutom som en av de första erbjuda en tripp till Bai Bang. SIDA projektet strax utanför Hanoi. Du hittar oss på www.travelbase.org Senare kommer vi även att ha utflykter i Mongoliet.

Ha long Bay, Tonkinbukten


RSS 2.0