Res med oss till Mongoliet!

Nu har vi ökat vår verksamhet till att även omfatta Mongoliet. Vi har släppt loss sidan med alla de olika utflykterna du kan göra i Mongoliet. Jag kan lova att det finns mycket att se och uppleva där.

Mongoliet har en storslagen natur. Klippiga berg, öken, floder fulla med fisk, skog med renar, stäpper med kameler, jakar, hästar, får och getter i stora flockar.

Att bo i en Ger uppe på stäppen men himlen rakt över sig, så nära att du kan ta på stjärnorna och på dagen en himmel som det blåaste blått. Stillheten, tystnaden - det är något för våra stressade sinnen. Att bara sitta där och finnas till. Höra en  häst gnägga långt borta.  Besöka en nomadfamilj i deras Ger.

Ja, har du inte upplevt Mongoliet har du missat något. Deras spännande historia med Djingis Khan den överträffar mycket. Gå in på http://travelbase.org/sv/mongoliet.html och läs mer!



Till Mongoliet kommer du med flyg via Moskva eller med Transsibiriska Järnvägen. Resan kan du fortsätta med tåg till Kina. Genom Gobiöknen och in i Kina, där du får byta hjulen på tåget. Du åker genom en väldigt vacker del av Kina. Höga oframkomliga berg, med djupa dalar där floden sakta rinner fram. I Peking skall du givetvis passa på att shoppa och samtidigt besöka en del av alla sevärdheter. Även detta kan du boka genom oss!

Man kan också välja att åka Transsibiriska järnvägen tillbaka till Sverige eller flyga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0